Voor bedrijfspanden

Flink besparen met een warmtepompsysteem.
Veel bedrijfspanden gingen u voor, mogen wij u overzetten?

In de overgang naar aardgasvrij verwarmen wordt niet alleen het milieu gespaard, maar ook worden de operationele kosten van het bedrijfspand flink omlaag gebracht. Warmtepompsystemen bestaan in verschillende gedaantes, en hebben gemeen dat ze zuinig zijn en op elektriciteit werken. Hiermee kun je een pand zowel verwarmen als koelen op een efficiënte manier. De afgifte van warmte en koeling gebeurt via de bestaande kanaalsystemen, vloerverwarming, convectoren of eventueel radiatoren. Bijvoorbeeld met de bewezen techniek van VRV/VRF systemen bespaart u extra en op een slimme manier, door warmte binnen een gebouw te pompen van een ruimte met een warmte-overschot naar een ruimte met een tekort.

Onroerend goed verwarmen en koelen

PureWarmte is een verwarmingsspecialist die zich richt op bedrijfspanden en woningen. Een kennisaanbieder die zijn organisatie volledig heeft afgestemd op de behoeften, de mogelijkheden en de financiële ruimte die deze sector biedt.

Wilt u ook profiteren?

Bent u een visionaire ondernemer die zijn huurders een milieuvriendelijke en kostenbesparende toekomst wilt bieden? Wilt u niet achteraan de rij staan in de versnellende energietransitie, neem dan nu contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek.