Is een warmtepomp wat voor jou?

Om te bepalen wat in jouw situatie de beste oplossing is hebben wij informatie nodig over jouw woning, huishouden, wensen en uitgangspunten. Uit onze ervaring blijkt dat deze informatie bij woningeigenaren soms niet direct beschikbaar is. Daarom hebben wij een online vragenlijst gemaakt die je, ter voorbereiding op een telefonisch gesprek met ons, in jouw eigen omgeving en tempo kunt invullen. Kijk, om goed voorbereid aan de vragenlijst te beginnen, even op “Welke gegevens heb ik nodig om de vragenlijst voor de warmtepomp-scan in te vullen?”

Als jij de vragen hebt ingevuld nemen wij contact met je op om de bevindingen samen door te spreken. Wil je sneller worden geholpen? Stuur ons dan direct na het invullen van de vragenlijst een e-mail waarin je verwijst naar de door jou ingevulde vragenlijst. Wij doen ons best om je dan versneld te helpen.

Doe de scan

Heb je alle gegevens bij de hand? Je kan direct starten met de online vragenlijst voor jouw woning voor meer inzicht in jouw situatie!

LET OP! Pure Warmte levert geen hybride systemen

Omdat hybride systemen jou niet van het aardgas afhelpen en ons in 2035 niet klimaat neutraal gaan maken richt PureWarmte zich vanaf januari 2023 alleen nog op het volledig aardgasvrij maken van woningen. Intakeformulieren voor hybride systemen (deels met aardgas) nemen wij daarom niet meer in behandeling.
 • null

  Intake

  telefonisch verkennen we de mogelijkheden

 • null

  Offerte

  Passende offerte, zoals afgesproken

 • null

  Woning-opname

  Adviezen voor uw woning. Alles zoals afgesproken

 • null

  Ontwerp

  technische keuzes vastleggen

 • null

  Installatie

  bouwen volgens plan

 • null

  Overdracht

  persoonlijke uitleg en afronding

Ontdek de toekomst van verwarmen met PureWarmte, uw expert warmtepomp installateur

Ben je klaar om over te stappen naar een aardgasvrije oplossing? PureWarmte is dé installateur van warmtepompen die je volledig begeleidt bij het overstappen op aardgasvrij verwarmen. We maken een op maat gemaakt warmteplan voor elke kamer in je huis, zodat je precies weet wat je te doen staat. We adviseren je over isolatie en benodigde zonnepanelen. Zelfs de subsidieaanvraag verzorgen we voor je. Ontdek een nieuwe manier van verwarmen met PureWarmte en ga direct aan de slag.

Laat PureWarmte jouw warmtepomp installatie uitvoeren

Bij PureWarmte, jouw installatiebedrijf voor warmtepompen, zijn we er om je te helpen de overstap te maken naar een duurzame verwarming met onze warmtepompinstallatie. Na een grondige oriëntatie, helpen wij jou door de warmtepomp te installeren en zorgen we voor een maatwerkoplossing die past bij jouw huis en je behoeften. We geven je inzicht in de warmteverdeling per kamer en staan voor je klaar, zodat je zonder zorgen de overstap kunt maken naar een warmtepomp.

Maak de overstap naar een volledig elektrische warmtepomp

PureWarmte maakt de overstap naar een volledig elektrische warmtepomp overzichtelijk. Onze oplossingen zijn toekomstbestendig en vervangen vervuilende installaties. Daarmee helpen ze de aarde te behoeden voor verdere opwarming. We stellen een volledig warmteplan op met een warmtegarantie, zodat je met vertrouwen de overstap kunt maken naar een volledig elektrische warmtepomp.

Jouw partner bij het aanschaffen en installeren van een warmtepomp

Als je overweegt om een warmtepomp aan te schaffen, dan ben je bij PureWarmte aan het juiste adres. Wij bieden deskundig en transparant warmtepomp advies en helpen je de juiste keuze te maken voor jouw bestaande woning. We bieden een service waarop je kunt vertrouwen, en begeleiden je op een deskundige manier naar een duurzamere toekomst. Maak vandaag nog de overstap naar een warmtepomp met PureWarmte.

Iets anders bespreken?

Voor een warmtepompsysteem vragen we je om de scan in te vullen. Wil je iets anders bespreken? Wij denken graag met je mee, en bellen je vrijblijvend terug!